Jouw eigen
onderneming

Ondernemen draait grotendeels om capaciteit, inzet en intelligentie, maar omstandigheden en factoren als geluk spelen ook zeker mee en die heb je niet altijd in de hand. Ondernemen draait niet alleen om geld, maar vooral om geluk. En geduld.  

Onze ondernemerscoaches zijn met het opzetten en voeren van hun eigen bedrijf, ervaringsdeskundigen. De begeleiding is praktisch en gericht op jouw situatie, markt, product of dienst. Zij hebben daarbij zelf ondervonden wat de goede en minder goede beslissingen waren in het (startend) ondernemerschap. Een intakegesprek bij Mijn Eigen Onderneming, een zusterorganisatie van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling, kan de eerste stap zijn bij het starten van jouw eigen onderneming.  


Voor wie?

Voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te gaan starten.


Wat ga je doen?

De aanpak bestaat uit 2 fases. In de eerste fase staat de vraag centraal "ben je de juiste ondernemer voor het ondernemerschap waarin je wil gaan ondernemen?". Hiervoor wordt een specifieke ondernemerstest ingezet die besproken wordt met jouw ondernemerscoach. Hierbij onderzoeken we wat de kansen zijn van je product/dienst in de bestaande of nieuwe markt. Als jij samen met jouw coach constateert dat er potentiële kansen zijn, ga je de tweede fase in. De elementen die hier aan de orde komen, zijn: het opzetten van een ondernemers- en marketingplan, prijzen, klanten, producten, leveranciers, personeel, huisvesting etc.

mijneigenonderneming.nl


Kandidaten over Lagarde & You Loopbaanontwikkeling i.c.m. Mijn Eigen Onderneming:

'Aanvankelijk zocht ik een nieuwe baan. Maar tijdens de gesprekken kwam ik erachter dat ik eigenlijk voor mezelf wilde beginnen. En daar konden ze mij ook bij helpen'.