WvdL_2019_Logo_breed.png

Pak je kansen tijdens de week van de loopbaan!

De beroepsorganisatie Noloc voor loopbaanprofessionals organiseert dit jaar voor de 5e keer de Week van de Loopbaan om mensen vrijblijvend kennis te laten maken met ruime en uitgebreide mogelijkheden van loopbaanadvies. Landelijk doen daar meer dan 200 loopbaanadviseurs aan mee. Ook de loopbaanprofessionals van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling staan in deze week met meerdere activiteiten voor jullie klaar.


photo-1563986768817-257bf91c5753.jpeg

Maak kennis met wat loopbaanontwikkeling voor jou kan betekenen

Schrijf je in voor de verschillende activiteiten

Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Je kunt kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur. Op die manier kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennismaken met professionals van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling in Heerlen of Herten.


Wil je meer plezier en energie uit je werk halen?

Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Maar je weet niet hoe? Ben je werkzoekend of niet? Dreig je vast te lopen in jouw baan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je stil zou kunnen staan bij jouw huidige loopbaan. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op.

Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst.

Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar in dezelfde functie bij dezelfde werkgever werkt,voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan:, blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren


Schrijf je in voor 13 september voor een of meerdere onderstaande activiteiten

Wij organiseren op 3 momenten in de Week van de Loopbaan de onderstaande activiteiten. Deze worden kostenloos aangeboden door Lagarde & You Loopbaanontwikkeling. Wij organiseren deze activiteit op onze locatie in Heerlen en in Herten.

Schrijf je in via onderstaand formulier of mail je keuze naar info@lagardeyou.nl Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)45 - 571 06 94


Een check van jouw Curriculum Vitae

L%26Y_07.jpg

Dinsdag 17 September
30 minuten


16.00 - 20.00 uur1.

Een professionele fotoshoot voor CV of Social Media

df77b3993f8f3bf8b5f5d2c008ecd102.jpg

Woensdag 18 September


10 minuten


16.00 – 20.00 uur

Een vrijblijvend loopbaangesprek

Zaterdag 21 September


10.00 – 16.00 uur


45 minuten

Vul hieronder je naam in en kies aan welke activiteit(en) je wilt meedoen en of je dat in Heerlen of in Herten wilt beleven.

Checkbox *
Je mag je voor een of meerdere inschrijven
Wij respecteren je privacy