Speciaal voor werkgevers en leidinggevenden biedt Lagarde & You Loopbaanontwikkeling een inspiratiesessie aan over Employer Branding tijdens de Week van de Loopbaan. Ontdek samen met andere werkgevers wat een sterk Employer Brand voor jouw organisatie betekenen kan en hoe we elkaar hierin inspireren.


photo-1562184647-5772b5348713.jpeg

Vinden, binden en boeien van de juiste medewerkers vanuit een eenduidig Employer Brand

Inspiratiesessie Employer Branding

Een hot item is het in deze tijd van krapte, kieskeurige medewerkers. Op welke wijze kan je de juiste medewerker vinden en behouden. Waarom kiest een medewerker eigenlijk voor een werkgever? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich binden aan de organisatie? Dit en meerdere onderwerpen gaan we doornemen in deze inspirerende sessie. Het zal een interactieve workshop worden waarin we kennis en inspiratie gaan uitwisselen over hoe je met Employer Branding de juiste medewerkers vindt, inspireert en behoudt.

Deze inspiratiesessie wordt gegeven door ervaren professionals op dit gebied.


Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Je ontdekt het belang van een sterk Employer Brand

  • Je ervaart hoe je Employer Branding voor je kan laten werken

  • Je creëert samen nieuwe kansen uit de inzichten

  • Je wisselt met andere werkgevers kennis en inspiratie uit

Schrijf je in voor deze inspiratie sessie waarin je ontdekt wat een effectieve Employer Brand is en hoe je deze kunt inzetten bij de arbeidsmarktvraagstukken van jouw organisatie.

Sessie met lunch aangeboden door Lagarde & You Loopbaanontwikkeling

Schrijf je hiernaast in voor de sessie met of zonder lunch op 19 september van 09.00 tot 12.00 uur. Geef graag ook aan of je alleen aanschuift of met een collega.

Het aantal plaatsen is beperkt en i.v.m. voorbereiding en kosten catering vragen wij de inschrijving volledig in te vullen.

Checkbox *
Het aantal plekken is gelimiteerd
Wij respecteren je privacy

WvdL_2019_Logo_breed.png

Wat en waarom de Week van de loopbaan

De beroepsorganisatie Noloc voor loopbaanprofessionals organiseert de Week van de Loopbaan om alle mensen met loopbaanvragen de mogelijkheid te bieden om hier eens over te praten. Landelijk doen daar meer dan 200 loopbaanadviseurs aan mee. Ook de loopbaanprofessionals van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling doen actief met meerdere activiteiten mee.

De week van de Loopbaan wordt landelijk georganiseerd met ondersteuning van Noloc. In de week van 16 tot en met 21 september openen loopbaanprofessionals hun deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.