WvdL_2019_Logo_breed.png

Speciaal voor werkgevers en leidinggevenden biedt Lagarde & You Loopbaanontwikkeling een inspiratiesessie aan over Employer Branding tijdens de Week van de Loopbaan. Ontdek samen met andere werkgevers wat een sterk Employer Brand voor jouw organisatie betekenen kan en hoe we elkaar hierin inspireren.


photo-1562184647-5772b5348713.jpeg

Vinden, binden en boeien van de juiste medewerkers vanuit een eenduidig Employer Brand

Inspiratie sessie Employer Branding

Een hot item is het in deze tijd van krapte, kieskeurige medewerkers. Op welke wijze kan je de juiste medewerker vinden en behouden. Waarom kiest een medewerker eigenlijk voor een werkgever? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich binden aan de organisatie? Dit en meerdere onderwerpen gaan we doornemen in deze inspirerende sessie. Het zal een interactieve workshop worden waarin we kennis en inspiratie gaan uitwisselen over hoe je met Employer Branding de juiste medewerkers vindt, inspireert en behoudt.

Deze inspiratiesessie wordt gegeven door ervaren professionals op dit gebied.


Wat neem je mee uit deze sessie:

  • Je ontdekt het belang van een sterk Employer Brand

  • Je ervaart hoe je Employer Branding voor je kan laten werken

  • Je creëert samen nieuwe kansen uit de inzichten

  • Je wisselt met andere werkgevers kennis en inspiratie uit

  • Je leert hoe je het inzet in jouw organisatie

Wat en waarom de Week van de loopbaan

De beroepsorganisatie Noloc voor loopbaanprofessionals organiseert de Week van de Loopbaan om alle mensen met loopbaanvragen de mogelijkheid te bieden om hier eens over te praten. Landelijk doen daar meer dan 200 loopbaanadviseurs aan mee. Ook de loopbaanprofessionals van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling doen actief met meerdere activiteiten mee.

De week van de Loopbaan wordt landelijk georganiseerd met ondersteuning van Noloc. In de week van 16 tot en met 21 september openen loopbaanprofessionals hun deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.


Schrijf je in vóór vrijdag 13 september. Geef aan of je aanschuift of niet en of dit ook geldt voor jouw collega. Het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je in via onderstaand formulier of mail je keuze naar info@lagardeyou.nl Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)45 - 571 06 94

photo-1542626991-cbc4e32524cc.jpeg

donderdag 19 september 09.00 tot 13.00 uur
kantoor Heerlen


Checkbox *
Het aantal plekken is gelimiteerd
Wij respecteren je privacy