Wat is de week van de loopbaan?

De beroepsorganisatie Noloc voor loopbaanprofessionals organiseert de Week van de Loopbaan om alle mensen met loopbaanvragen de mogelijkheid te bieden om hier eens over te praten. Landelijk doen daar meer dan 200 loopbaanadviseurs aan mee. Ook de loopbaanprofessionals van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling doet actief met meerdere activiteiten mee.


Wanneer?

De week van de Loopbaan wordt landelijk georganiseerd in de week van 17 tot en met 23 september hun deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.


Voor wie?

Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Je kunt kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur. Op die manier kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennismaken met professionals van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling in Heerlen of Herten.


Waarom?

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren

 


Lagarde & You Loopbaanontwikkeling

Wij organiseren op 3 momenten in de Week van de Loopbaan de volgende activiteiten:

Datum

Tijd

Wat

Duur

Dinsdag 18 September

16.00 - 20.00 uur

Een check van jouw Curriculum Vitae

30 minuten

Woensdag 19 September

16.00 – 20.00 uur

Een professionele fotoshoot t.b.v. je CV of Social Media profiel

10 minuten

Zaterdag 22 September

10.00 – 16.00 uur

Een vrijblijvend loopbaangesprek

45 minuten


Waar?

Wij organiseren onze activiteiten zowel op onze locatie in Heerlen als in Herten.


Hoe kan ik mij voor de Week van de Loopbaan opgeven?

Het makkelijkst is dat je belt met het kantoor in Heerlen (045 – 5710694) of je stuurt een mail naar info@lagardeyou.nl. Na het maken van de afspraak, krijg je ook een bevestiging van ons inclusief het bezoekadres.

Let wel op: Vol = vol dus ben er vroeg bij!!