WvdL-kleur-LR.jpg

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2017!

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 18 t/m 24 september 2017. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Ook Lagarde & You Loopbaanontwikkeling zet in Heerlen en Herten haar deuren open tijdens de week van de Loopbaan en wel op 19, 20 en 23 september. Wij nodigen je graag uit om kosteloos en vrijblijvend een afspraak te maken door onderstaand formulier in te vullen. Wij hopen je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Wij bieden de volgende activiteiten aan:

Dinsdag 19 september
16:00 – 20:00 uur
CV Check
(30 min. p.p.)

Woensdag 20 september
16:00 – 20:00 uur
Professionele fotoshoot
(10 min. p.p.)

Zaterdag 23 september
10:00 – 16:00 uur         Loopbaangesprek
(45 min. p.p.)

Vol = vol dus schroom niet en vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Geef ook aan aan welke activiteit(en) en of je in Heerlen of in Herten wilt deelnemen.

Bellen mag uiteraard ook (045-5710694).


CV Check

Het cv is naast het LinkedIn-profiel een van de belangrijkste marketingtools als je jouw loopbaanhorizon wilt verruimen. Het is de eerste indruk die potentiele werkgevers of netwerkpartijen van jou krijgen. Heb je behoefte aan feedback of misschien aan hulp bij het maken van een goed CV?Schrijf je dan in door onderstaand formulier in te vullen.

Waar wil je afspreken?

Professionele fotoshoot

Ben jij bezig met de voorbereidingen van jouw beroepsloopbaan en wil jij graag een professionele profielfoto voor bijvoorbeeld jouw LinkedIn-pagina of Curriculum Vitae? Kom dan naar één van onze gratis fotoshoots in Heerlen of Herten dan zorgen wij ervoor dat je er stralend op staat. Schrijf je dan in door onderstaand formulier in te vullen.

Waar wil je afspreken?

Loopbaangesprek

Heb je het gevoel dat je qua werk niet helemaal op jouw plek zit en wellicht vragen over hebt over hoe verder? Heb je behoefte om met een van onze onafhankelijke loopbaanadviseurs in Heerlen of Herten te sparren over jouw huidige of toekomstige loopbaan? Schrijf je dan in door onderstaand formulier in te vullen.

Waar wil je afspreken?

LY2.jpg
career-exploration-roadmap-choose-direction.png
LY3.jpg