Wie zijn wij?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is een allround loopbaanadviesbureau dat zich richt op meerdere Human Resources aspecten binnen de arbeidsmarkt. Hieronder vallen begeleiding re-integratie, spoor 2 en Ziektewet/WGA, outplacement/van-werk-naar-werk-begeleiding, individuele coaching, assessment en het uitvoeren van de Loopbaan APK. Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is sinds 2004 succesvol actief in de markt en verricht haar werkzaamheden in opdracht van zowel private als ook publieke opdrachtgevers. Ons werkgebied is Limburg en Zuid Oost Brabant. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Heerlen. Daarnaast hebben we vestigingen in Herten, Venlo, Sittard en Eindhoven.

Vanwege vervanging zijn we op zoek naar een

Gedreven loopbaanadviseur met commercieel talent m/v (32-36 uur per week)


Wat ga
je doen?

Als loopbaanadviseur ben je vooral bezig met adviseren, ondersteunen, stimuleren en begeleiden van kandidaten. Uitgangspunt is een resultaat in plaatsing in een passende (andere) functie conform de met de opdrachtgever afgesproken criteria. Het betreft hier vooral opdrachten in het kader van re-integratie spoor 2, outplacement (van werk-naar-werk trajecten), re-integratie van mensen met een ziektewet- of WIA uitkering (UWV) en ons nieuwe product “de Loopbaan APK”. Rapporteren vormt een belangrijk onderdeel van je werk. Het niveau van onze kandidaten is veelzijdig en varieert van LBO tot en met WO werk- en denkniveau.

Naast de begeleiding onderhoud je intensief contacten met alle betrokken partijen. Je geeft gevraagd en ongevraagd deskundig advies ten aanzien van verzuimbegeleiding, verzuimprocessen en beheersing van verzuimkosten. Jouw manier van begeleiden is hard op de zaak en zacht op de persoon. Je hebt het lef om creatief naar oplossingen te zoeken en deze samen met de opdrachtgever in de praktijk te brengen. Je hebt er plezier aan om als sparringpartner op een breed terrein klanten en potentiele opdrachtgevers in diverse netwerken te ontmoeten en te verbinden.


Wie zoeken wij?

Je bent een geïnspireerde loopbaanadviseur met minimaal 3 jaar gerichte werkervaring met een HBO-werk- en denkniveau. Je bezit relevante kennis en ervaring op het gebied van begeleiding in spoor 2 trajecten en de bijhorende wet- en regelgeving. Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling met goede kennis van de regionale arbeidsmarkt en een breed netwerk. Je hebt bij voorkeur minimaal een Noloc-erkenning

Je levert een actieve bijdrage in het commercieel speelveld van netwerken en eventuele opdrachtgevers. Daarnaast ben je proactief, wil je werken in een klein team en heb je zeer zeker gevoel voor humor. We zoeken enkel kandidaten die geïnteresseerd zijn in een dienstverband in loondienst en beschikken over eigen vervoer. Gezien de spreiding van onze opdrachtgevers zoeken we kandidaten die woonachtig zijn in de regio Limburg. 


Wat bieden wij jou?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling biedt jou een veelzijdig en interessant takenpakket in een prettige en informele werksfeer. Het betreft een functie van minimaal 32 uur tot 36 uur per week. Het salaris en de voorwaarden zijn marktconform.  


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, mail dan jouw brief met sterke motivatie en je CV voor 15 april 2018 aan: info@lagardeyou.nl t.a.v. de heer Tibert Lagarde onder vermelding van Vacature loopbaanadviseur.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.lagardeyou.nl.

Wanneer je verdere vragen hebt, dan kun je deze per e-mail stellen via bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

L&Y_07.jpeg