Als je je organisatie wil of moet verlaten, lijkt haast geboden. Toch is rust dan vaak een goede zaak. De rust om uit te vinden wat je ideale volgende stap is. Waar ligt je hart, wat zijn de kansen, de bedreigingen? Liever een vergelijkbare baan, een totaal andere richting of komt er ruimte voor jouw ondernemerschap?


lees meer

Door ziekte jouw eigen werk niet meer kunnen doen, is al erg genoeg. Dan is het plezierig als je zo soepel en snel mogelijk terug kunt in het arbeidsproces. Dat kan door in overleg met een van onze re-integratie-adviseurs een re-integratietraject op te starten.lees meer

Loopbaanbegeleiding is een intensief traject. Want vragen over je loopbaan raken aan vragen over jou. Dat is confronterend. Wie ben je, wat wil je, waarom juist dit, welke andere mogelijkheden zijn er misschien nog?
lees meer


Personal coaching is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt meestal gebruikt in een zakelijke context. De coachingsvraag is daarom in de basis altijd werkgerelateerd. 


 

lees meer

Niet iedereen wordt als ondernemer geboren. Ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd maar velen dromen ervan. Hoe pak je dit aan, hoe word je ondernemer? Is er één specifieke manier om een succesvolle onderneming te starten?

 

lees meer

Bijna iedereen passeert in zijn werkzame leven wel enkele kruispunten in zijn of haar loopbaan. Soms ontstaat er twijfel over de doorgaande, vertrouwde weg. Een loopbaanonderzoek is het perfecte startpunt voor verdere loopbaanbegeleiding, coaching of outplacement. 
 

lees meer