Wie zijn wij?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling B.V. is een allround loopbaanadviesbureau dat zich richt op meerdere Human Resources aspecten binnen de arbeidsmarkt. Hieronder vallen individuele coaching, outplacementbegeleiding, begeleiding re-integratie spoor 2 en WGA,  assessment en maatwerktrainingen. Lagarde & You is sinds 2004 succesvol actief in de markt en verricht haar werkzaamheden in opdracht van zowel private als ook publieke opdrachtgevers. Ons werkgebied is Limburg en Zuid Oost Brabant. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Heerlen. Daarnaast hebben we vestigingen in Sittard, Maastricht, Roermond, Venlo en Eindhoven. Vanwege uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een 

Gedreven allround backoffice medewerker m/v (32 uur per week)


Wat ga
je doen?

Als backoffice medewerker voer je samen met je collega o.a. de volgende werkzaamheden uit:

agendabeheer van meerdere personen, inplannen en organisatie van afspraken met kandidaten, ontvangen van gasten, beantwoorden en opvolgen van de telefoongesprekken, post-, mail- en correspondentieverwerking, dossierbeheer, verzorgen van evaluatierapportages van kandidaten en opdrachtgevers, invoeren van gegevens, beheren van het klantvolgsysteem, debiteurenbeheer, voorbereiden van audits, opstellen van offertes, bestellen en inkopen van kantoorbenodigdheden, facilitaire zaken, etc.


Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste medewerker minimaal een MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in de commerciële of klantgerichte sector. Je hebt een resultaatgerichte en proactieve of wel probleem-oplossende instelling. Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken en je kunt zeer goed overweg met de officepakketten Outlook, Word, Excel. Ook social media biedt geen geheimen voor je. Verder heb je een prettige telefoonstem en ga je op een representatieve manier om met klanten, kandidaten en collegae.

Gevoel voor humor is een mooi goed! 

We zoeken enkel kandidaten die woonachtig zijn in Zuid-Limburg en geïnteresseerd zijn in een dienstverband. De werklocatie is Heerlen.


Wat bieden wij jou?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling B.V. biedt jou een veelzijdig en interessant takenpakket in een prettige en informele werksfeer. Het betreft een functie van 32 uur per week. Het salaris en de voorwaarden zijn marktconform. 


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, mail dan jouw brief met sterke motivatie en je CV voor 31 januari 2019 aan: info@lagardeyou.nl t.a.v. de heer Tibert Lagarde onder vermelding van Vacature loopbaanadviseur.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.lagardeyou.nl.

Wanneer je verdere vragen hebt, dan kun je deze per e-mail stellen via bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

L&Y_07.jpeg