Wie zijn wij?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is een allround loopbaanadviesbureau dat zich richt op meerdere Human Resources aspecten binnen de arbeidsmarkt. Hieronder valt o.a. re-integratie Spoor 2, ZW en AG re-integratie, outplacement, individuele coaching, loopbaan APK en maatwerktrainingen. Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is sinds 2004 succesvol actief in de markt en verricht haar werkzaamheden in opdracht van zowel private als ook publieke opdrachtgevers. Ons primaire werkgebied is Limburg en Zuid Oost Brabant. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Heerlen. Daarnaast hebben we vestigingen in Sittard, Herten, Venlo en Eindhoven.

Vanwege onze snelle groei van opdrachten in Zuid-, Midden- en Noord Limburg zijn we op zoek naar een

gedreven loopbaanadviseur / re-integratie begeleider m/v 


Wat ga
je doen?

Als loopbaanadviseur ben je voornamelijk bezig met het adviseren, coachen en plaatsen van kandidaten tijdens en naar werk. Je coacht kandidaten bij loopbaanvraagstukken- en keuzes. Uitgangspunt is een resultaat in plaatsing in een passende (andere) functie conform de met de opdrachtgever afgesproken criteria. Rapporteren vormt een belangrijk onderdeel van je werk. 

Het betreft hier vooral opdrachten in het kader van re-integratie Spoor 2, re-integratie van mensen met een ziektewet- of WIA uitkering (UWV), outplacement/van werk-naar-werk trajecten, loopbaan-heroriëntatie trajecten, ontwikkeladvies 45+, haalbaarheidsonderzoeken en ons nieuwe  product “de Loopbaan APK”. 

Je onderhoudt contacten met alle betrokken partijen. Je werkt zowel vanuit de locatie in Heerlen als in Herten.


Wie zoeken wij?

Je bent een geïnspireerde loopbaanadviseur met minimaal 3 jaar gerichte werkervaring met een HBO werk- en denkniveau. Je bezit bij voorkeur relevante kennis en ervaring op het gebied van begeleiding in Spoor 2 trajecten. Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling met goede kennis van de regionale arbeidsmarkt en een breed netwerk. Jouw manier van begeleiden is hard op de zaak en zacht op de persoon. Je hebt het lef om creatief naar oplossingen te zoeken. Daarnaast ben je proactief, wil je werken in een team van 10 loopbaanprofessionals en heb je zeer zeker gevoel voor humor.

We zoeken bij voorkeur kandidaten die geïnteresseerd zijn in een dienstverband in loondienst. Je beschikt over eigen vervoer. Gezien de spreiding van onze opdrachtgevers zoeken we kandidaten die woonachtig zijn in de regio Zuid Limburg- of Midden-Limburg. 


Wat bieden wij jou?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling biedt jou een veelzijdig en interessant takenpakket in een prettige en informele werksfeer. Het betreft een functie van 24/32 uur per week. Afhankelijk van de marktontwikkelingen is het aantal uren bespreekbaar. Het salaris en de voorwaarden zijn marktconform.


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, mail dan jouw brief met sterke motivatie en je CV aan: info@lagardeyou.nl t.a.v. de heer Tibert Lagarde onder vermelding van Vacature loopbaanadviseur.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.lagardeyou.nl.

Wanneer je verdere vragen hebt, dan kun je deze per e-mail stellen via bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

L&Y_06.jpeg