Wie zijn wij?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is een allround loopbaanadviesbureau dat zich richt op meerdere Human Resources aspecten binnen de arbeidsmarkt. Hieronder vallen begeleiding re-integratie, spoor 2 en WGA, outplacement/van-werk-naar-werk-begeleiding, individuele coaching, assessment en maatwerktrainingen. Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is sinds 2004 succesvol actief in de markt en verricht haar werkzaamheden in opdracht van zowel private als ook publieke opdrachtgevers.

Ons werkgebied is Limburg en Zuid Oost Brabant. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Heerlen. Daarnaast hebben we vestigingen in Sittard, Herten, Venlo en Eindhoven. 

Vanwege uitbreiding van opdrachten in Zuid Limburg en Noord/Midden Limburg zijn we op zoek naar een

1 gedreven loopbaanadviseur m/v


Wat ga
je doen?

Als loopbaanadviseur ben je vooral bezig met adviseren, ondersteunen, stimuleren en begeleiden van kandidaten. Uitgangspunt is een resultaat in plaatsing in een passende (andere) functie conform de met de opdrachtgever afgesproken criteria.

Het betreft hier vooral opdrachten in het kader van re-integratie spoor 2, re-integratie van mensen met een ziektewet- of WIA uitkering (UWV), outplacement/van werk-naar-werk trajecten, loopbaan-heroriëntatie trajecten, ontwikkelingsadvies 45+, haalbaarheidsonderzoeken en ons nieuwe product “de Loopbaan APK”.


Wie zoeken wij?

Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling met goede kennis van de regionale arbeidsmarkt en een breed netwerk. Daarnaast ben je proactief, wil je werken in een klein team van 10 professionals en heb je zeer zeker gevoel voor humor. We zoeken enkel kandidaten die geïnteresseerd zijn in een dienstverband in loondienst en beschikken over eigen vervoer.

Gezien de spreiding van onze opdrachtgevers zoeken we kandidaten die woonachtig zijn in de regio Zuid Limburg of Noord/Midden-Limburg. Gezien de huidige teamsamenstelling van voornamelijk vrouwelijke collegae gaat onze voorkeur uit naar een mannelijke kandidaat.


Wat bieden wij jou?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling biedt jou een veelzijdig en interessant takenpakket in een prettige en informele werksfeer. Afhankelijk van de marktontwikkelingen kan het aantal uren uitgebreid worden. Het salaris en de voorwaarden zijn marktconform. 


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, mail dan jouw brief met sterke motivatie en je CV aan: info@lagardeyou.nl t.a.v. de heer Tibert Lagarde onder vermelding van Vacature loopbaanadviseur.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.lagardeyou.nl.

Wanneer je verdere vragen hebt, dan kun je deze per e-mail stellen via bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

L&Y_06.jpeg