Wie zijn wij?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is een allround loopbaanadviesbureau dat zich richt op meerdere Human Resources aspecten binnen de arbeidsmarkt. Hieronder vallen begeleiding re-integratie, spoor 2 en WGA, outplacement/van-werk-naar-werk-begeleiding, individuele coaching, assessment en maatwerktrainingen. Lagarde & You Loopbaanontwikkeling is sinds 2004 succesvol actief in de markt en verricht haar werkzaamheden in opdracht van zowel private als ook publieke opdrachtgevers.

Ons werkgebied is Limburg en Zuid Oost Brabant. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Heerlen. Daarnaast hebben we vestigingen in Sittard, Herten, Venlo en Eindhoven. 

Vanwege (verwachte) uitbreiding van opdrachten in Zuid Limburg en Noord/Midden Limburg zijn we op zoek naar een

2 gedreven loopbaanadviseurs m/v
(20 uur per week) 


Wat ga
je doen?

Als loopbaanadviseur ben je vooral bezig met adviseren, ondersteunen, stimuleren en begeleiden van kandidaten. Uitgangspunt is een resultaat in plaatsing in een passende (andere) functie conform de met de opdrachtgever afgesproken criteria. Het betreft hier vooral opdrachten in het kader van re-integratie spoor 2, re-integratie van mensen met een ziektewet- of WIA uitkering (UWV), outplacement/van werk-naar-werk trajecten en ons nieuwe product “de Loopbaan APK”.

Rapporteren vormt een belangrijk onderdeel van je werk. Het niveau van onze kandidaten is veelzijdig en varieert van LBO tot en met HBO werk- en denkniveau. Je onderhoud kontakten met alle betrokken partijen. Jouw manier van begeleiden is hard op de zaak en zacht op de persoon. Je hebt het lef om creatief naar oplossingen te zoeken en deze samen met de kandidaat in de praktijk te brengen. Je werkt zowel vanuit de locatie in Heerlen als in Herten.


Wie zoeken wij?

Je bent een geïnspireerde loopbaanadviseur met minimaal 3 jaar gerichte werkervaring met een HBO-werk- en denkniveau. Je bezit relevante kennis en ervaring op het gebied van begeleiding in spoor 2 trajecten. Kennis van psychische problematiek in relatie tot arbeid en werk is zeer relevant. Je hebt bij voorkeur minimaal een Noloc-erkenning

Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling met goede kennis van de regionale arbeidsmarkt en een breed netwerk. Daarnaast ben je proactief, wil je werken in een klein team en heb je zeer zeker gevoel voor humor. We zoeken enkel kandidaten die geïnteresseerd zijn in een dienstverband in loondienst en beschikken over eigen vervoer. Gezien de spreiding van onze opdrachtgevers zoeken we kandidaten die woonachtig zijn in de regio Zuid Limburg of Noord/Midden-Limburg. 


Wat bieden wij jou?

Lagarde & You Loopbaanontwikkeling biedt jou een veelzijdig en interessant takenpakket in een prettige en informele werksfeer. Het betreft een parttime functie van 20 uur per week. Afhankelijk van de marktontwikkelingen kan het aantal uren uitgebreid worden. Het salaris en de voorwaarden zijn marktconform. 


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, mail dan jouw brief met sterke motivatie en je CV voor 15 april 2018 aan: info@lagardeyou.nl t.a.v. de heer Tibert Lagarde onder vermelding van Vacature loopbaanadviseur.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.lagardeyou.nl.

Wanneer je verdere vragen hebt, dan kun je deze per e-mail stellen via bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

L&Y_06.jpeg